• camping-het-loo-kampeerplaatsen-camping-campers
  • camping-het-loo-kampeerplaatsen-camping-campers
  • camping-het-loo-kampeerplaatsen-camping-campers

Wilt u er een heerlijk weekje tussen uit of het hele seizoen genieten van een waterrijke omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We hebben diverse kampeerplaatsen op ons park zoals jaar- en seizoenplaatsen, toeristische kampeerplaatsen en camperplaatsen. Afhankelijk van wat u wilt kunnen wij u een plaats naar wens aanbieden.

 

 

Op ons park hebben we camperplaatsen direct aan het water met een prachtig uitzicht over de Kraaijenbergse Plassen. Deze plaatsen zijn 24 uur per dag bereikbaar, door een zelf te bedienen slagboom. De ingang van het camperterrein is tegenover het woonhuis op Hardweg 10 en rechts van de slagboom van het parkeerterrein voor dagrecreanten. We hebben twee soorten camperplaatsen, basis en comfort. Alle campergasten kunnen gebruik maken van elektra, water, chemisch toilet, grijs afvalwater afvoer en gratis wifi. Maximaal verblijf is 6 nachten. De tarieven zijn per nacht voor 2 personen inclusief toeristenbelasting en gratis wifi. Het reserveren van camperplaatsen is niet mogelijk.

 

Twee soorten camperplaatsen

 

Basis

Een basis camperplaats is een mooie ruime plek met uitzicht op Jachthaven ’t Loo.

 

Comfort

Een comfort camperplaats is een mooie ruime plaats naast Jachthaven ’t Loo met elektra aansluiting en een centraal waterpunt.

 


 

Onze toeristische plaatsen bevinden centraal op ons park en aan het water. We bieden drie verschillende type plaatsen aan nl: basis plaatsen, comfort plaatsen, tentplaatsen aan het water. De tarieven zijn per nacht voor 2 personen inclusief toeristenbelasting en gratis wifi.


Drie soorten toeristische plaatsen

 

Basis

De basis kampeerplaatsen zijn op ons toeristisch veld centraal gelegen op ons park. Deze plaatsen zijn voorzien van een 6 ampère elektra aansluiting en een watertappunt op het midden van het veldje. De mogelijkheid bestaat om op dit veldje met meerdere caravans/tenten bij elkaar te staan.

 

Comfort

We hebben comfort kampeerplaatsen van ongeveer 100 tot 110 m2. Het zijn mooie ruime plaatsen met een 10 ampère elektra aansluiting, een eigen watertappunt en een rioolaansluiting. De plaatsen 63 t/m 67 hebben een CAI aansluiting.

 

Tentplaatsen aan het water

Deze tentplaatsen aan het water zijn geschikt voor kleine tenten zonder elektra aansluiting en zijn autovrij. Deze plaatsen bevinden zich op verschillende locaties op ons park. En vallen onder het kampeerplaats basis tarief.

 


 

We hebben mooie ruime jaar- en seizoenplaatsen op ons park, direct aan het water zijn de chaletplaatsen met voor iedereen de mogelijkheid voor een bootligplaats.

 

Jaarplaatsen

Alle jaarplaatsen zijn voorzien van een water-, 10 ampère elektra-, rioolaansluiting en een eventuele gasaansluiting. De jaarplaatsen zijn geschikt voor toercaravans, stacaravans en chalets. Jaarplaats tarieven zijn afhankelijk van de grootte en ligging van de plaats.

Seizoenplaatsen

Alle seizoenplaatsen zijn voorzien van een water-, 10 ampère elektra- en rioolaansluiting. De seizoenplaatsen zijn voor toercaravans vanaf begin april tot eind oktober en zijn centraal gelegen op ons park.