fbpx
  • nederlandse versie camping het loo
  • duitse versie camping het loo

 

Luxe kampeerplaats

Luxe kampeerplaats

Luxe kampeerplaatsen zijn mooie ruime plaatsen, ongeveer 100m2 inclusief 10 ampère stroomvoorziening en met eigen water en rioolaansluiting.

10 amp
100 m2
eigen
Standaard kampeerplaats

Standaard kampeerplaats

Standaard kampeerplaats zijn op ons toeristisch veldje centraal gelegen plek op ons park met 6 ampère stroomvoorziening en een watertappunt midden op het veldje. Er is ook een mogelijkheid om op dit veldje met meerdere caravans/tenten bij elkaar te staan.

6 amp
tappunt
Camperplaatsen

Camperplaatsen

Op ons park hebben we camperplaatsen direct aan het water met een prachtig uitzicht over de Kraaijenbergse Plassen. We hebben twee soorten camperplaatsen, basis en comfort+. Alle campergasten kunnen gebruik maken van elektra, water, chemisch toilet, grijs afvalwater afvoer en gratis wifi. 
Camperplaatsen zijn alleen beschikbaar voor campers, dus geen tenten, bijzettenten, partytenten etc.

 

Vooraf reserveren van camperplaatsen is niet mogelijk

Tussen 1 november en 1 maart moet u even telefonisch contact opnemen of de camperplaats geopend is.

 


10 amp
Tappunt
Seizoensplaatsen

Seizoensplaatsen

Alle seizoenplaatsen zijn voorzien van een water-, 10 ampère elektra- en rioolaansluiting. De seizoenplaatsen zijn voor toercaravans vanaf begin april tot eind oktober.

 


10 amp
eigen
Jaarplaatsen

Jaarplaatsen

Alle jaarplaatsen zijn voorzien van een water-, 10 ampère elektra-, rioolaansluiting en een eventuele gasaansluiting. De jaarplaatsen zijn geschikt voor toercaravans, stacaravans en chalets. Jaarplaats tarieven zijn afhankelijk van de grootte en ligging van de plaats.

100
10
eigen
Wij maken gebruik van cookies. Gaat u hiermee akkoord?