• nederlandse versie camping het loo
  • duitse versie camping het loo

 

Watersport Camping 't Loo hebben wij ingericht om u als campingbezoeker met zoveel mogelijk gemak te voorzien. Hieronder geven wij een toelichting op onze voorzieningen van Watersport Camping 't Loo.

 

 

Wij hebben naast de jachthavenligplaatsen ook aanlegsteigers op de camping voor boten van onze campinggasten, op ons park hebben we ook een botenhelling waar u uw boot te water kunt laten.
Voor campinggasten gelden speciale tarieven voor een ligplaats.


 

Wij verhuren diverse sloepen. Voor de actuele prijzen van bootverhuur verwijzen wij u graag door naar onze site van de watersportwinkel. U kunt uw boot online boeken.


 

Op ons park is een groot camperveld direct gelegen aan het water van de Kraaijenbergse Plassen. De camperplaatsen zijn voorzien van een elektra aansluiting. Er is een watertappunt, afvoerplaats voor uw vuil water en een stortplaats voor uw chemisch toilet. U kunt gebruik maken van het modern ingericht sanitair gebouw in de jachthaven. Uiteraard is Wifi gratis aanwezig.
Het reserveren van camperplaatsen is niet mogelijk.


 

Op ons park hebben we twee gezellige horeca gelegenheden. Op de camping hebben we een bar/restaurant met cafetaria met een groot gezellig terras, vanwaar u goed overzicht hebt op de kinderspeeltuin. Meer informatie hierover vindt u onder Horeca ‘t Loo.

In de jachthaven bevindt zich Bistro Romein aan het Water met een sfeervol terras direct aan het water, waar u de avondzon kunt zien ondergaan in de Kraaijenbergse Plassen.  https://romeinaanhetwater.nl/


 

Huisdieren zijn toegestaan, mits zij altijd aangelijnd zijn en moeten buiten ons park uitgelaten worden.


 

Bij onze receptie kunt u al uw vragen stellen. Aangezien wij een Toeristisch Informatiepunt zijn vindt u er allerlei informatiefolders over diverse bezienswaardigheden in de omgeving. Tevens kunt er verschillende kaarten vinden van onze prachtige omgeving.

 

Bij onze receptie kunt u terecht voor:

  • Alle Reserveringen
  • Was- en droogmunten
  • Gasflessen verkoop
  • Fietsverhuur
  • Bootverhuur
  • Toeristisch Informatiepunt

 


 

In de zomerperiode beschikken wij op ons park over een recreatieteam die dagelijks van allerlei leuke activiteiten voor de kinderen organiseren. Daarnaast hebben we een apart recreatieprogramma voor volwassenen.


 

Wasserette: Voor uw was is er in het hoofdgebouw een wasserette aanwezig. U kunt tegen betaling gebruik maken van de wasmachines en drogers. Muntjes zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Sanitair: Op ons park staan verschillende verzorgde sanitair gebouwen, die meerdere keren per dag worden schoongemaakt. De douches werken met douchemunten die u bij de receptie kunt kopen.

Uiteraard kunt u hier ook de afwas doen en is er een stortplaats voor uw chemisch toilet. 


 

Watersportcamping 't Loo heeft natuurlijk een leuke speeltuin waar de kinderen kunnen spelen, klimmen en klauteren. Ook bevindt zich in onze speeltuin een tafeltennistafel en een grote air trampoline. Er is een groot speelveld waar gevoetbald kan worden. De kinderen kunnen  genieten van de kinderboerderij met diverse dieren, zoals ezels, kippen, geitjes en natuurlijk Lindense ganzen.


 

In het hoofdgebouw bij de receptie is de watersportwinkel, waar allerlei artikelen voor de watersport verkocht worden. Zoals reddingsvesten, waterskies, bootaccessoires en verf voor de boten.
In de winkel vindt u buitenboordmotoren, (rubber)boten en boottrailers zowel nieuw als gebruikt. Op de werkplaats kunnen inboord- en buitenboordmotoren gerepareerd worden.
Ook voor onderhoud en servicebeurten aan zowel benzine en dieselmotoren kunt u hier terecht.

Voor meer informatie zie de site van de watersportwinkel.


 

 

Al onze gasten kunnen gratis gebruik maken van ons wifi netwerk.


 

Aan de oostkant van ons park bevindt zich aan het water een grote ligweide met een geleidelijk aflopend talud speciaal voor kleine kinderen. Aan de westkant is een mooie surfoever met een steiler talud met een prachtig zandstrand waar u heerlijk kunt zonnen of vanwaar u het water op kunt, om te gaan zeilen of surfen.

De dagrecreanten kunnen hun auto parkeren op de betaalde parkeerplaats.